Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

CORONA
Meer informatie over hoe wij omgaan met het coronavirus vindt u hier.


Hospice Tiel
In Hospice Tiel wordt palliatieve zorg verleend. Palliatieve zorg is de zorg voor mensen met een beperkte levensverwachting waarbij medisch gezien géén genezing wordt verwacht. In de zorgverlening staan uw wensen en behoeften centraal. Het bestrijden van lichamelijke klachten staat hierbij voorop. Daarnaast is er veel aandacht voor het scheppen van een veilige, warme omgeving met persoonlijke aandacht. Dit geldt ook voor uw naasten. 


Een team van deskundigen verleent de zorg. Dit team is hiervoor speciaal geschoold en bestaat uit verpleegkundigen, verzorgenden, een coördinerend arts, een ergotherapeut, een maatschappelijk werker  en een geestelijk verzorger.

Voor meer informatie over Hospice Tiel kunt u klikken op de volgende link:  brochure Hospice Tiel.

Aanmelden

Om in aanmerking te komen voor Hospice Tiel heeft u een indicatie nodig.
Wij helpen u graag bij het aanvragen van een indicatie.  Neem dan contact met ons op. Ook voor andere zorgvragen en praktische zaken, zoals het regelen van zorg bij ontslag, kunt u bij ons terecht.

Een rondleiding door Hospice Tiel?

Neem vrijblijvend contact op met onze clientadviseurs.

Hier vindt u Hospice, Tiel

Adres

Bezoekadres:
Hospice Tiel  
Burgemeester Meslaan 49  
4003 CA  Tiel

Postadres:
Hospice Tiel  
Postbus 94  
4000 AB  Tiel


Hoe onze zorg ervaren wordt.

Ricky van Elk (medewerker Hospice)

"In het Hospice komen mensen die in de laatste fase van hun leven zijn. Vaak gaat het thuis niet meer. Het is fijn om te zien hoe het de mensen rust geeft om bij ons te zijn. Ik ga met een gerust hart naar huis als zij aangeven dat zij zich veilig en thuis voelen. Daar doe je het voor"

Joke Bergacker (vrijwilliger Hospice)

“Ik ga altijd met een voldaan gevoel naar huis. Het gevoel dat je nodig was, het gevoel dat je troosten kan, het gevoel, dat je bij het laatste stukje van iemands leven toegelaten wordt, Dat geeft een dankbaar gevoel.”

Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt