Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

Personenalarmering
Voor personenalarmering kunt u terecht bij SZR.  Woont u nog thuis, maar vindt u of uw omgeving het een fijn idee dat noodzakelijke zorg met één druk op de knop geregeld is? Dan is personenalarmering iets voor u.  

Wat houdt personenalarmering in?  
Het systeem werkt eenvoudig. U ontvangt een draadloze hals-/polszender, waarmee het alarmapparaat op afstand geactiveerd kan worden. Bij nood stuurt u met één druk op de knop een signaal naar onze centrale. Indien noodzakelijk zal een medewerker van SZR binnen maximaal 30 minuten bij u zijn om de zorg te verlenen die u nodig heeft.
Algemene voorwaarden alarmopvolging SZR

Meer informatie over personenalarmering
SZR regelt personenalarmering via FocusCura. Zie voor meer informatie onderstaande links.
- Informatie cAlarm (informatie over alarmering)
- Informatie cKey (informatie over de sleutelkluis)

Wat kost personenalarmering?
Via de link hieronder vindt u een tarievenlijst en de algemene voorwaarden van FocusCura.
Tarieven personenalarmering en sleutelkluis
Algemene voorwaarden Focus Cura
 
Hoe kunt u zich aanmelden?
U kunt zich aanmelden via onderstaande aanmeldformulieren.
- Aanmeldformulier cAlarm 
- Aanmeldformulier cKey
 
Vragen?
De medewerkers van het Zorg Adviespunt helpen u graag. Bel naar 0800 - 0588 of mail naar zorgadviespunt@szr.nl  Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt