Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

Dagverzorging - een zinvolle en leuke dag voor ouderen
Woont u thuis en mist u een vaste structuur, hebt u beginnende geheugenproblemen, voelt u zich eenzaam of hebt u lichte lichamelijke beperkingen? Dan kunt u terecht bij onze dagverzorging. De dagverzorging ondersteunt thuiswonende ouderen en hun mantelzorgers.

Waarom dagverzorging?

Door gerichte activiteiten worden uw lichamelijke en geestelijke functies gestimuleerd en/of behouden. Zo kunt u langer thuis blijven wonen. Zorgt u voor iemand en valt de zorg u zwaar? De dagverzorging ondersteunt u ook. U weet dat uw naaste in goede handen is en u hebt even tijd voor zichzelf.

Wat kunt u verwachten bij de dagverzorging?

U ontmoet lotgenoten bij de dagverzorging in een gezellige sfeer. U drinkt gezamenlijk koffie en thee. En ’s-middags eet u gezamenlijk een warme maaltijd in het restaurant. U kunt meedoen aan activiteiten variërend van bewegen, geheugentraining tot creatieve activiteiten.

Hoe kan ik mij aanmelden?

U heeft voor de dagverzorging een indicatie nodig vanuit de WMO of een WLZ indicatie. Heeft u ondersteuning nodig bij uw zorgvraag? Neem dan contact op met ons Zorg Adviespunt. 

Bezoekadressen
Dagverzorging bieden wij in Tiel, Geldermalsen, Beesd en Ophemert.

- Dagverzorging Walstede, Konijnenwal 48, 4001 HE Tiel, T. 0344 - 578000 E. dagverzorgingwalstede@szr.nl
- Dagverzorging De Pluk,  Rijksstraatweg 64-007, 4191 SG Geldermalsen,T. 06 - 22 66 45 31, E. dagverzorgingdepluk@szr.nl
- Dagverzorging Huis op Hemert, Blankenburgsestraat 3, 4061 AR Ophemert, T. 0344-200104, E. dagverzorgingHuisOphemert@szr.nl
- Dagverzorging Het Klokhuis, Jeugdlaan 2a, 4153 BE  Beesd, T. 06-53736767, E: dagverzorginghetklokhuis@szr.nl

 

Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt