Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

Activiteiten voor thuiswonende ouderen
Woont u nog thuis en heeft u behoefte aan gezelligheid? Weer even onder de mensen? SZR biedt op diverse locaties activiteiten aan voor vitale ouderen!

Restaurant 
Wilt u liever met anderen samen eten in plaats van alleen? Heeft u moeite met het bereiden van de warme maaltijd? Onze locaties Vrijthof, Walstede, Ravestein en Lingehof bieden de mogelijkheid aan thuiswonende ouderen om gezamenlijk de maaltijd te gebruiken in het restaurant. 

Activiteiten
In onze zorgcentra  worden regelmatig activiteiten georganiseerd voor de bewoners. Denk hierbij aan recreatieve activiteiten, zoals bingo en sport en spel, maar ook aan muziek- en toneelvoorstellingen. In de zorgcentra Vrijthof, Walstede, Ravestein en Lingehof zijn deze activiteiten ook toegankelijk voor ouderen die thuis wonen. Hebt u hiervoor belangstelling, dan kunt u een strippenkaart aanvragen bij het zorgcentrum van uw keuze.
Voor  informatie kunt u contact opnemen met het Zorg Adviespunt.

Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt