Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

Specialisten ouderengeneeskunde
De specialisten ouderengeneeskunde zijn deskundig op het gebied van chronische aandoeningen, vaak bij ouderen. Zij richten zich op het verbeteren van uw gezondheid om daarmee uw kwaliteit van leven te behouden. De specialisten ouderengeneeskunde hebben veel kennis van geheugenproblemen, revalidatie, palliatieve terminale zorg en chronische ziektebeelden, zoals de ziekte van Parkinson, longaandoeningen (COPD) en artrose.

Ook voor mensen die thuis wonen 
Steeds meer mensen met complexe zorgbehoeften wonen thuis. De specialist ouderengeneeskunde kan de huisarts adviseren over en ondersteunen met kennis op het gebied van de ouderengeneeskunde. De specialisten houden in het ECT een spreekuur ouderengeneeskunde. En ze komen op huisbezoek bij ouderen. Wilt u een advies van een tweede specialist omdat u twijfelt over de diagnose? Of denkt u dat er meer mogelijk is? Vraag uw huisarts om een consult bij de specialist ouderengeneeskunde. Hij kan dit aanvragen via Zorgdomein

Ons team specialisten ouderengeneeskunde

Kundige specialisten met passie voor ouderenzorg, die samen met u uw mogelijkheden bekijken. Want er kan meer dan u denkt!

Samenwerken met andere zorgaanbieders 
De specialisten ouderengeneeskunde werken samen met diverse huisartsenpraktijken in de regio:

- Eerste-Lijns-Centrum Tiel (ECT)
- Huisartsenpraktijk Drumpt in Tiel
- Praktijk de Gravin in Tiel
- Huisartsenpraktijken in de gemeente Buren: Buren, Lienden en Kesteren
- Huisartsenpraktijken in de gemeente West Betuwe: Geldermalsen en Neerijnen
- Huisartsenpraktijk Dodewaard
Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt