Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

Psychologie
SZR beschikt over een team van psychologen. Zij maken deel uit van het behandelteam van SZR en werken intensief samen met de andere behandelaars en verzorgenden. Op deze manier draagt de psycholoog  mede zorg  voor een zo optimaal mogelijke behandeling van de cliënt.

Cliënten van SZR kunnen de psycholoog inschakelen bij bijvoorbeeld angst- en stemmingsklachten, gedragsveranderingen of cognitieve problemen. De psycholoog onderzoekt en diagnosticeert de klachten en biedt, indien gewenst, verdere individuele behandeling. Ook mantelzorgers van onze cliënten kunnen een beroep doen op de psycholoog voor bijvoorbeeld advisering in de omgang met een cliënt. Daarnaast ondersteunt de psycholoog de verzorgende teams van de afdelingen in de omgang bij gedragsproblematiek van bewoners. Naast het ondersteunen van interne bewoners kan de psycholoog ook nazorg bieden aan cliënten die een revalidatietraject hebben doorlopen binnen SZR.

Meer informatie?
Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens.

 

Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt