Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

Als u zorg of behandeling nodig heeft, dan wilt u kunnen rekenen op goede zorg en behandeling, met aandacht voor uw wensen en voorkeuren. Daarbij wilt u ook prettig wonen en plezierig leven en zelf u keuzes  kunnen maken. SZR biedt het allemaal. Zorgcentra Rivierenland (SZR) helpt ouderen in de regio Rivierenland om zo zelfstandig mogelijk te leven, zowel  thuis als in onze zorgcentra.  Samen met u kijken we wat u nodig heeft en wat uw wensen zijn.
Zie hieronder bij Verblijf bij ons en Ondersteuning van ons.

Verblijf bij ons

  • Wonen met zorg

    Een thuis, voor vast of tijdelijk, als u zorg of ondersteuning nodig heeft.

  • Revalidatie Tiel

    Een thuis, voor vast of tijdelijk, als u zorg of ondersteuning nodig heeft.

  • Hospice, Tiel

Ondersteuning van ons

  • Dagvoorzieningen

  • Zorg Thuis

  • Behandelcentrum

Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt