Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

SZR vindt het belangrijk dat bewoners, cliënten, familie en bezoekers zich welkom voelen bij SZR en zich vrij voelt om vragen te stellen. Daarom vinden wij het belangrijk dat u uw mening geeft. Dit stimuleert ons om op de goede weg door te gaan en actie te ondernemen als verbetering nodig is. Wat vindt u van onze zorg? Wat vindt u van onze services? Wat vindt u van onze medewerkers? Wat vindt u belangrijk? Wat kan verbeterd worden?

U kunt u mening en ervaring delen op de onafhankelijke website Zorgkaart Nederland.
Button-ZorgkaartNederland-200x40-geef-uw-mening.gif

Steeds meer mensen kiezen een zorginstelling op basis van ervaringen van anderen. Daarom zijn uw verhalen niet alleen waardevol voor ons, maar ook zeker voor andere mensen. Wij delen uw verhalen dan ook graag op onze website.

“Wat ik heel belangrijk vind bij revalidatie is structuur. Hoe loopt het revalidatietraject en wat kan ik verwachten. Van begin af aan liep het hier op rolletjes"

de heer Weijn client revalidatie Tiel

“De Zorg Thuis en dagbehandeling van SZR zorgen ervoor dat wij samen langer thuis kunnen blijven wonen. En daar gaan we voor.”

Familie Van der Kraats client en mantelzorger
Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt