Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

Jaarverslag 2017
Het jaarverslag 2017 kunt u hier raadplegen.

Beleidsplan 2014-2018 - Thuis in Rivierenland
SZR heeft in het Beleidsplan 2014-2018 de keuzes voor de komende jaren beschreven. Dit beleidsplan is in overleg met de medewerkers, de cliëntenraden en de ondernemingsraad tot stand gekomen.

Jaardocument/Jaarrekening 2016
Het jaardocument en de jaarrekening 2016 van SZR (Stichting Zorgcentra Rivierenland) zijn beschikbaar. U kunt deze raadplegen via onderstaande link: http://www.desan.nl/net/DoSearch/Search.aspx  (Typ bij 'instellingsnaam'  Zorgcentra Rivierenland en bij 'plaats' Tiel)
Het jaardocument bevat de algemene zaken van het jaarverslag, het kwaliteitsverslag, het verslag van de inspraakorganen en de verantwoording in het kader van governance.    

 

Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Direct contact


(alle velden met een * zijn verplicht)
Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt