Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

HKZ keurmerk
SZR is sinds 2008 in het bezit van het HKZ keurmerk. Hiermee voldoet SZR aan de kwaliteitsnormen voor de zorg.

Keurmerk Fixatievrije instelling
SZR heeft in juni 2014 de Waarborgzegel Fixatievrije zorginstelling met één ster  ontvangen. Dit is een keurmerk voor optimale bewegingsvrijheid voor mensen met dementie.

Wat doen wij nog meer om de kwaliteit van onze zorgdienstverlening te meten?
• Om de twee jaar wordt onafhankelijk onderzoek uitgevoerd (CQ index) onder bewoners, clienten en eerste contactpersonen.
• Wanneer iemand bij ons uit de zorg gaat, hetzij door overlijden, hetzij door terugkeer naar huis, sturen wij een vragenlijst toe om te horen hoe zij de zorg en behandeling van SZR hebben ervaren.
• Wij zijn als organisatie aangesloten bij Zorgkaart Nederland


Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt