Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

Geslaagd openingsweekend Lingehof

Vrijdag 10 mei

Vrijdag 24 mei was het zover. Onder grote belangstelling werd het nieuwe woonzorgcentrum Lingehof van SZR in Beesd officieel geopend. Mevrouw van Dooijewaard, bewoonster van Lingehof, verrichte de openingshandeling. Dit deed zij samen met Anneke Beverloo en Lilian Sleeuwenhoek, medewerkers van SZR. Na de opening werden de aanwezigen rondgeleid door Lingehof. Lees meer

Schoolkinderen treden op voor bewoners Lingehof
In de pas aangelegde tuin was het ’s ochtends al vroeg druk. Alle kinderen van de basisscholen de Lingelaar en Sint Antonius uit Beesd kwamen op bezoek. Zij traden op voor de bewoners. Op deze manier lieten ze de bewoners weten dat ze blij waren dat Lingehof weer terug is in Beesd. De bewoners genoten enorm van het bezoek. Na afloop kreeg iedereen een ijsje. 

Open dag
Zaterdagmiddag 25 mei was er voor belangstellenden uit Beesd en omgeving een open dag. Die werd erg drukbezocht. Medewerkers stonden klaar om vragen te beantwoorden en bezoekers kregen een rondleiding. Dit leverde enthousiaste reacties op: "wat een prachtig huis, waar kan ik me inschrijven?", "wat wordt er veel gedaan aan activiteiten, ik krijg zin om mee te komen doen!” of "wat een mooi huis en wat zijn de bewoners erop vooruit gegaan!" De Vrienden van Lingehof en Vrouwen van Nu schonken de bewoners van Lingehof twee tuinbankjes. Deze werden ‘s middags onthuld. Harmonie Concordia uit Beesd gaf een optreden voor bewoners, medewerkers en bezoekers. Het openingsweekend werd zaterdagavond afgesloten met een feest voor bewoners, medewerkers en vrijwilligers.

Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt