Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

Woonassistent zorgt voor extra persoonlijke aandacht

Vrijdag 5 juli

Bij alle medewerkers en vrijwilligers van SZR staan de wensen en het welbevinden van de cliënt centraal. Sinds kort werken bij SZR extra woonassistenten die nog meer persoonlijke aandacht kunnen geven. Zij helpen en ondersteunen cliënten en zijn een welkome aanvulling in het zorgteam. Lees meer

Wilma van den Boogaard is sinds een paar maanden woonassistent. Een warm persoon die mensen met niet-aangeboren hersenletsel aandacht, gezelligheid en steun biedt. “Ik merk dat ik echt wat kan betekenen voor de cliënten. Van helpen bij activiteiten tot wandelen en samen boodschappen doen. Regelmatig heb ik één op één gesprekken met een cliënt. De aandacht die je kunt geven is zo waardevol. En de waardering die je terugkrijgt in de vorm van een glimlach ook.”

Extra aandacht doet cliënten goed
Wilma: “ik werk niet alleen. Samen met de zorgmedewerkers vormen we een team. Wij versterken en helpen elkaar. En we zien dat de extra aandacht onze cliënten goed doet. Mijn droom is om door te groeien naar een andere functie in de zorg. De functie woonassistent is een goede oriëntatie. En SZR biedt mij de mogelijkheden om mezelf te ontwikkelen.”  

Meer informatie over werken bij SZR?
Meer weten over de functie woonassistent? Of over andere functies bij SZR? Ga naar onze website www.werkenbijszr.nl of mail werving@szr.nl

Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt