Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

Tijd en liefdevolle zorg voor onze ouderen

Donderdag 29 november

De overheid stelt extra geld beschikbaar om de kwaliteit van zorg verder te verbeteren. SZR ziet dit als een geweldige kans en zet deze middelen in om extra medewerkers aan te trekken. Zo creëren we nog meer ruimte voor aandacht voor onze cliënten. Hier zijn we goed in en dat willen we verder versterken.
Lees meer

Per 1 januari 2019 krijgt SZR een nieuwe (tijdelijke) functie: de woonassistent. De woonassistent helpt en ondersteunt cliënten, bijvoorbeeld bij het eten en drinken en bij ontspanningsactiviteiten. Deze functie kan een bijbaan zijn, maar ook een oriëntatie op of een opstap naar een vaste functie in de zorg. Hierin zien we ook een mooie maatschappelijke rol voor ons als organisatie weggelegd. Want we leiden mensen op en we bieden mensen de kans om in de zorg aan de slag te gaan.

Meer informatie?
SZR start in december met de werving van woonassistenten. Zie www.werkenbijszr.nl of mail (werving@szr.nl), bel of app naar Marian Damm, recruiter (T: 06 53578670).

 

Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt