Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

Start nieuwbouw Revalidatie Tiel

Woensdag 19 december

In de week van 7 januari 2019 start op het terrein van woonzorgcentrum Vrijthof de bouw van een nieuw gebouw voor  "Revalidatie Tiel". In dit gebouw komen appartementen voor cliënten die gedurende een aantal weken bij SZR revalideren. Met dit gebouw willen we een aantrekkelijke en actieve omgeving bieden om te revalideren. Architect Grünstra en aannemer Van Leeuwen zijn verantwoordelijk voor het ontwerp en de bouw van het prachtige ovaalvormige gebouw.

Lees meer

 

De aannemer start in de week van 7 januari met de inrichting van de bouwplaats. Voor de nieuwbouw moeten heipalen in de grond worden geslagen. Dit gebeurt in de week van 18 februari en duurt ongeveer 1 week.
Helaas kunnen we overlast rondom Vrijthof vanwege de bouwwerkzaamheden en het vrachtverkeer niet voorkomen. De aannemer doet er alles aan om deze overlast zoveel mogelijk te beperken.

Wanneer is de nieuwbouw klaar?
De planning is dat de nieuwbouw in de loop van 2020 gereed is.

Meer weten?
Wilt u meer weten over de bouw of heeft u vragen? Dan kunt u contact opnemen met aannemer P. van Leeuwen, telefoon 0183 352332.

 

Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt