Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

Samenwerkingsovereenkomst Zorgcentra Rivierenland en Mozaïek

Maandag 3 november

Op 28 oktober jl. hebben de heer Frits van Es, directeur-bestuurder van Zorgcentra Rivierenland (SZR) en de heer Johan Andrée, directeur van Mozaïek een samenwerkingsovereenkomst getekend.

 SZR en Mozaïek werken al jaren samen. Door de veranderingen in de ouderenzorg per 2015 is bij beide organisaties de behoefte gegroeid om de samenwerking te intensiveren en uit te breiden. Zij willen beter gebruik maken van elkaars kwaliteiten en samen op zoek gaan naar nieuwe/andere oplossingen om met minder geld oudere bewoners in Rivierenland toch zo lang mogelijk zelfstandig thuis te laten wonen. De samenwerking is niet vrijblijvend, vandaar deze samenwerkingsovereenkomst.  

Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt