Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

Meeste bewoners kunnen terug na brand

Maandag 10 november

Op maandag 10 november heeft een korte, maar hevige brand gewoed op Uiterwaard, de jongerenafdeling van Vrijthof (een locatie van Zorgcentra Rivierenland) in Tiel. Alle 22 bewoners zijn geëvacueerd en elders in Vrijthof opgevangen. De politie heeft één verdachte aangehouden in verband met het ontstaan van de brand.   Op donderdag 20 november a.s. kunnen de bewoners van de linker- en rechtervleugel terug naar hun eigen plek op Uiterwaard. De verwachting is dat de renovatie van het meest beschadigde deel van Uiterwaard maanden gaat duren. Dat betekent dat zeven bewoners gedurende die periode elders binnen SZR worden opgevangen. Dit wordt met de bewoners en hun familie persoonlijk afgestemd.  

De evacuatie is prima verlopen en geheel volgens de draaiboeken die daarvoor ontwikkeld zijn. SZR investeert veel in BHV-trainingen, ontruimings- en brandweeroefeningen en het actueel houden van calamiteitenplannen. Nu blijkt maar weer hoe belangrijk dat is.  

Voor vragen kunt u contact opnemen met de afdeling communicatie van SZR, T: 0344-671309, E:communicatie@szr.nl

Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt