Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

ParkinsonNet Tiel bestaat 10 jaar

Donderdag 28 maart

Op 11 april (Wereld Parkinsondag) organiseert ParkinsonNet Tiel een middag voor Parkinsonpatiënten en mantelzorgers in Zorgcentrum Beatrix in Culemborg. Aanvang: 15.00 uur. Aanmelden kan tot en met 2 april. Lees meer.

Wat is ParkinsonNet?
ParkinsonNet is een landelijk netwerk van zorgverleners die gespecialiseerd zijn in het behandelen en begeleiden van Parkinsonpatiënten. Ruim 3.000 zorgverleners (o.a. specialisten ouderengeneeskunde, diëtisten, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten, diëtisten, psychologen) zijn aangesloten bij dit netwerk. Ook behandelaars van SZR zijn aangesloten bij ParkinsonNet. Zij zijn speciaal geschoold in de behandeling van Parkinsonpatiënten.

Uitnodiging voor Parkinsonpatiënten en mantelzorgers
Ter gelegenheid van het 10- jarig bestaan organiseert ParkinsonNet Tiel op 11 april (Wereld Parkinsondag) een middag voor Parkinsonpatiënten en mantelzorgers in Zorgcentrum Beatrix in Culemborg. Aanvang 15.00 uur. Naast een uitleg over ParkinsonNet zijn er drie workshops: zingen, boksen en dansen.  Daarnaast is er gelegenheid ervaringen uit te wisselen onder het genot van een hapje en een drankje. Deze middag zijn er ook behandelaars van SZR aanwezig die aangesloten zijn bij ParkinsonNet.

Hoe kunnen patiënten met Parkinson en/of mantelzorgers zich aanmelden?
Ken je patiënten met Parkinson en/of mantelzorgers? Wijs ze dan op deze bijeenkomst. Zij kunnen zich tot en met 2 april aanmelden per e-mail of telefonisch bij Monique van Straten, e-mail: m.van.straten@stzdb.nl.
of telefoon: 06 – 10359198. Of bij José Deijs, telefoon: 06-10152094.

Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt