Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

Mantelzorgers geven samenwerking met SZR een 7+

Woensdag 19 december

SZR deed begin dit jaar onderzoek naar de samenwerking tussen medewerkers en mantelzorgers. SZR wil mantelzorgers betrekken bij de zorg en ze ondersteunen bij hun taak. Een goede samenwerking zorgt voor een hogere kwaliteit van zorg en het welzijn van cliënten. De mantelzorgers geven de samenwerking met de medewerkers een ruime voldoende.

Lees meer

Uit het onderzoek kwam naar voren dat mantelzorgers graag ondersteund willen worden. Met bijvoorbeeld tips hoe ze meer mensen uit het netwerk van hun naaste kunnen betrekken bij de zorg. Of met namen van organisaties die de mantelzorger zelf kunnen ondersteunen. Wij zijn blij met de aanbevelingen en gaan hier in 2019 mee aan de slag.

Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt