Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

Leegverkoop in Zorgcentrum Lingehof

Maandag 8 oktober

Zorgcentrum Lingehof verhuist in januari 2019 terug naar het nieuwe woonzorgcentrum in Beesd. Het afgelopen jaar woonden de bewoners tijdelijk in Culemborg. Niet alle meubelen, schilderijen en ander inventaris gaat mee terug naar Beesd. Daarom organiseren de vrijwilligers van Lingehof een leegverkoop op zaterdag 10 november van 14 uur tot 17 uur. Komt u ook?

Poster leegverkoop website.pngWat is er te doen?

U kunt meubelen, servies, schilderijen en diverse decoraties kopen. Er zijn kramen met leuke kransen, kerstversiering en zelfgemaakte stukken van natuurmaterialen. En u kunt genieten van zelfgemaakte wafels. Met het Rad van Avontuur maakt u kans op prachtige prijzen. Niet alle gekochte meubelen kunt u dezelfde dag meenemen. Een aantal meubelen kunt u na de verhuizing in januari 2019 afhalen.

Kan ik vooraf komen kijken?

Wilt u weten wat er te koop is op 10 november? Wij geven u de mogelijkheid om voor 10 november te komen kijken. U kunt met de receptie van Lingehof een afspraak maken. Zij zijn te bereiken op 0345 686068.  

Praktische zaken

De rommelmarkt is op zaterdag 10 november van 14 uur tot 17 uur bij het Zorgcentrum Lingehof, Van Pallandtdreef 10 in Culemborg. Van de opbrengst van de verkoop organiseren we een openingsfeest voor de bewoners.

Meer weten?

Heeft u vragen over de leegverkoop? Dan kunt u contact opnemen met Resi Spijkers, Coördinator Welzijn en Vrijwilligers. Zij is bereikbaar op 0345 686068 of op RSpijkers@szr.nl.

Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt