Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

Langer thuis met dagvoorzieningen van SZR

Woensdag 6 mei

Dagvoorzieningen
Woont u thuis, voelt u zich eenzaam of zoekt u gezelligheid?  Heeft u deskundige begeleiding of behandeling nodig?
Maak dan kennis met onze dagvoorzieningen in Tiel, Geldermalsen, Beesd en Ophemert.

Onze dagverzorging biedt ondersteuning aan ouderen die structuur missen of behoefte hebben aan contact met anderen. De dagbehandeling is met name gericht op begeleiding en behandeling bij bijvoorbeeld revalidatie, chronische zorg en observatie.
Voor mensen met geheugenproblemen hebben wij het ontmoetingscentrum, dat zowel ondersteuning biedt aan de bezoeker als aan de mantelzorger.

Restaurant en activiteiten
Wilt u graag samen met anderen eten? U kunt op onze locaties Vrijthof, Walstede, Ravestein en Lingehof gezamenlijk de warme maaltijd gebruiken in het restaurant.

In onze zorgcentra worden regelmatig activiteiten georganiseerd die ook toegankelijk zijn voor ouderen die thuis wonen. Hebt u hiervoor belangstelling, neem dan contact op met ons Zorg Adviespunt.

Ontmoetingscentrum Ravestein

Tijdelijk verblijf in onze zorgcentra
Gaat uw mantelzorger met vakantie en zoekt u een tijdelijk verblijf?
Dan is het mogelijk een appartement voor maximaal 6 weken te huren in onze locaties Walstede in Tiel, Ravestein in Geldermalsen en Lingehof in Beesd. Uw appartement is gemeubileerd en voorzien van een alarm. Dat geeft u en uw omgeving een veilig gevoel.

Meer informatie?
Kijk op www.szr.nl of neem contact op met ons Zorg Adviespunt T: 0800-0588 of E: zorgadviespunt@szr.nl

Of kijk op onze webpagina voor meer informatie over Dagvoorzieningen.

Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt