Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

Jolenta Rauch nieuwe directeur-bestuurder SZR

Dinsdag 19 januari

De raad van toezicht van SZR heeft mevrouw Jolenta Rauch benoemd tot directeur-bestuurder van SZR.
Zij volgt daarmee de heer Frits van Es op, die in september 2015 met pensioen is gegaan.

Jolenta was sinds november 2014 directeur zorg bij SZR. In het afgelopen jaar heeft zij bewezen prima in het profiel van directeur-bestuurder te passen. De raad van toezicht kiest hiermee voor een directeur-bestuurder met een primaire focus op de zorg. Met haar werkervaring, haar vakkennis en haar prettige en open persoonlijkheid heeft de raad van toezicht er alle vertrouwen in dat Jolenta op een goede manier bijdraagt aan het realiseren van de ambities van SZR. 

“Het kompas van SZR is en blijft: gastvrij en een betrokken en professionele inzet voor cliënten en mantelzorgers. Het is een open organisatie met enthousiaste en deskundige medewerkers. Ik vind het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt bij SZR en wij willen hier graag komende jaren verder invulling aan geven”, aldus Jolenta Rauch.

Naar een tweehoofdige directie
Vorig jaar heeft SZR besloten om, na het vertrek van Frits van Es, over te gaan van een eenhoofdige naar een tweehoofdige directie met een eindverantwoordelijk directeur-bestuurder die zich richt op de zorg en algemene zaken en een directeur die zich richt op aspecten die te maken hebben met de bedrijfsvoering.
Met Jolenta is de functie van directeur-bestuurder ingevuld. De werving voor een directeur gaat binnenkort van start.

Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt