Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

Extra aandacht voor beweging

Dinsdag 14 januari

Bewegen is goed voor iedereen, zeker ook voor ouderen die in een zorginstelling van SZR wonen. Meer bewegen levert een betere gezondheid, meer zelfredzaamheid en een hogere kwaliteit van leven op. Lees meer

Bewegingsagoog bij SZR
Sinds kort heeft SZR een bewegingsagoog in dienst, Arnoud Edelman Bos. Hij gaat samen met medewerkers, vrijwilligers en mantelzorgers cliënten stimuleren meer te bewegen. Meer bewegen doen we met zijn allen. Arnoud: “Mijn doel is dat bewegen vanzelfsprekend is in de zorgverlening. Maar ook dat we kunnen zien dat de cliënten er plezier aan beleven, ze zich prettig voelen en de kwaliteit van hun leven verbetert.”

Bewegen is meer dan sport en spel
“Bewegen hoeft niet iets groots te zijn. Meer bewegen kan al in de dagelijkse handelingen. Denk aan het dekken van de tafel, het zelf voortbewegen van de rolstoel of zelf wassen en aankleden. Ook bieden we extra sport- en spelactiviteiten aan. Hiermee stimuleren we op een leuke en speelse manier het bewegen. We hebben bijvoorbeeld een fietslabyrint. Daarmee kunnen cliënten binnenshuis mooie fietstochten maken in hun favoriete omgeving. Heerlijk buiten fietsen kan ook met onze duofietsen en rolstoelfietsen. Kortom, er zijn genoeg mogelijkheden voor plezierig en gezond bewegen.”


Wilt u meer informatie over bewegen bij SZR? Neem dan contact op met ons Behandelcentrum via 0344-671650.

Extra beweging bij SZR
Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt