Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

Dagbehandeling Ravelijn - Samen werken aan herstel

Donderdag 8 november

De heer Smits, 68 jaar, kwam twee dagen per week naar Dagbehandeling Ravelijn om te revalideren. "Ik voelde mij er al snel thuis".
Van januari 2017 tot en met april bezocht de heer Smits de Dagbehandeling van SZR. De heer Smits: " Daar werkte ik verder aan mijn herstel. Ik moest herstellen van een verwijde lichaamsslagader en een darmoperatie."
Lees meer

Alles is geregeld
"Mijn dag bestond uit fysiotherapie, ergotherapie en hulp van de maatschappelijk werker. Mijn vaste verzorgende Christa van de Greijn–de Bie maakte voor mij de afspraken. En zij zorgde ervoor dat ik bij mijn afspraken kwam. Alles werd geregeld.

Na verloop van tijd merkte ik dat ik steeds meer dingen zelfstandig kon doen. En dat ik klaar was met mijn herstel. Ik heb veel geleerd op de Dagbehandeling. Voor mijn herstel, maar ook de manier waarop andere cliënten met hun beperking omgingen. Iedereen probeerde er toch het beste van te maken. Dit heeft mij geholpen dat ook te doen."

Meer informatie over Dagbehandeling van SZR?
Bel 0800-0588 (Zorg Adviespunt) of mail naar zorgadviespunt@szr.nl
Dagbehandeling SZR

Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt