Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

Avond4daagse voor bewoners Ravestein

Vrijdag 22 mei

Ruim 40 bewoners van Ravestein hebben van 18 t/m 21 mei meegedaan aan de 34e Prinses Marijke Avond4daagse in Geldermalsen. Voor Ravestein was het dit jaar een 3daagse. Maandag was het helaas te nat. Dinsdag, woensdag en donderdag hebben bewoners en begeleiders genoten van de natuur en de contacten met kinderen en andere dorpsgenoten.

De Avond4daagse is altijd goed georganiseerd. Er wordt rekening gehouden met rolstoelen, er zijn extra rustplaatsen en er is hulp bij moeilijke overgangen. Een pluim voor de organisatie!
Ook een pluim voor alle duwers: familie, vrijwilligers (waaronder al jaren een vaste groep van de Rotary Waalkant), collega's en mensen die spontaan meehielpen.
Het was een succes!

Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt