Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

10 november - Dag van de Mantelzorg

Maandag 12 oktober

Op deze dag worden alle mantelzorgers van onze cliënten uitgenodigd voor een Theatervoorstelling: ‘Over de Kopzorg’.

Zorg voor een naaste kan zwaar zijn, maar het heeft weinig zin om bij de pakken neer te gaan zitten. Deze voorstelling laat zien dat, uit welke milieu je ook komt, je leven bepaald kan worden door de zorg voor je medemens.
Een voorstelling waar gelachen kan worden en waar u als mantelzorger wordt meegenomen om een kijkje te nemen in de eigen keuken.

 De voorstelling wordt op twee plaatsen gehouden, te weten:
• In de Binnenhof locatie Vrijthof, inloop vanaf 15.30 uur en het programma is van 16.00 – 17.30 uur. Aansluitend krijgt u een broodje.
• In de recreatiezaal locatie Ravestein, inloop vanaf 19.30 uur en het programma is van 20.00 - 21.30 uur.

Voor meer informatie, zie de agenda.

Bent u mantelzorger en woont uw naaste bij SZR of krijgt zorg van SZR?
Dan kunt u zich aanmelden voor Theatervoorstelling: ‘Over de Kopzorg’ via het Zorg Adviespunt:
E: zorgadviespunt@szr.nl of T: 0800 – 0588.

Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt