Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

Nieuw revalidatiegebouw SZR bereikt hoogste punt

Vrijdag 6 september

Het nieuwe gebouw voor revalidatiecliënten van SZR op het terrein van woonzorgcentrum Vrijthof in Tiel heeft het hoogste punt bereikt. Dit werd donderdag 5 september samen met de bouwers gevierd. Tevens werd de naam van het gebouw bekend gemaakt: Markant. Lees meer

Markant
Annalise Bron, verantwoordelijk verpleegkundige bij SZR, bedacht de naam. “Markant is een krachtige, korte naam die aansluit bij het doel van revalideren: SZR activeert en ondersteunt cliënten om zo spoedig mogelijk op eigen kracht het dagelijkse leven weer op te pakken. Markant staat ook voor een sterk en speciaal persoon. En dat past wel bij de revalidatiecliënt”, aldus Annalise.
Jolenta Rauch, directeur-bestuurder van SZR: “Markant past ook bij het opvallende, ovale gebouw. Het heeft een andere uitstraling dan de andere gebouwen op het terrein, waar langdurige zorg wordt geboden.”

Revalideren in een prettige omgeving
Met het nieuwe gebouw wil SZR voor ouderen een aantrekkelijke en actieve omgeving bieden om te revalideren. Het gebouw krijgt 51 zorgappartementen. Cliënten verblijven hier enkele dagen of weken. De eenpersoons appartementen zijn verdeeld over drie etages en zijn tussen de 25 en 30  vierkante meter groot. Met de nieuwbouw komen de drie revalidatie-afdelingen van SZR bij elkaar in één gebouw. Architect Grunstra en aannemer Van Leeuwen zijn verantwoordelijk voor het ontwerp en de bouw. Het gebouw is medio 2020 gereed.

Woonassistent zorgt voor extra persoonlijke aandacht

Vrijdag 5 juli

Bij alle medewerkers en vrijwilligers van SZR staan de wensen en het welbevinden van de cliënt centraal. Sinds kort werken bij SZR extra woonassistenten die nog meer persoonlijke aandacht kunnen geven. Zij helpen en ondersteunen cliënten en zijn een welkome aanvulling in het zorgteam. Lees meer

Wilma van den Boogaard is sinds een paar maanden woonassistent. Een warm persoon die mensen met niet-aangeboren hersenletsel aandacht, gezelligheid en steun biedt. “Ik merk dat ik echt wat kan betekenen voor de cliënten. Van helpen bij activiteiten tot wandelen en samen boodschappen doen. Regelmatig heb ik één op één gesprekken met een cliënt. De aandacht die je kunt geven is zo waardevol. En de waardering die je terugkrijgt in de vorm van een glimlach ook.”

Extra aandacht doet cliënten goed
Wilma: “ik werk niet alleen. Samen met de zorgmedewerkers vormen we een team. Wij versterken en helpen elkaar. En we zien dat de extra aandacht onze cliënten goed doet. Mijn droom is om door te groeien naar een andere functie in de zorg. De functie woonassistent is een goede oriëntatie. En SZR biedt mij de mogelijkheden om mezelf te ontwikkelen.”  

Meer informatie over werken bij SZR?
Meer weten over de functie woonassistent? Of over andere functies bij SZR? Ga naar onze website www.werkenbijszr.nl of mail werving@szr.nl

Nieuwbouw Revalidatie op schema

Vrijdag 5 juli

De nieuwbouw voor revalidatiecliënten van SZR gaat snel. Inmiddels is de derde verdieping bereikt.Het gebouw op het terrein van woonzorgcentrum Vrijthof is volgens planning medio 2020 gereed.
De nieuwbouw krijgt 51 zorgappartementen voor revalidatiezorg voor ouderen. Lees meer

Cliënten verblijven hier enkele dagen of weken. De eenpersoons appartementen zijn verdeeld over drie etages en zijn ongeveer 35 vierkante meter groot.  Met de nieuwbouw komen de drie revalidatie-afdelingen van SZR bij elkaar in één gebouw.

 

Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt