Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

Informatiebijeenkomst Training In Balans

Woensdag 11 november
16.00 - 17.00 uur

Dit najaar start SZR met een training In Balans. De training is gericht op mensen van 65+ die nog zelfstandig thuis wonen. Ouderen die zich weleens onzeker of angstig voelen bij staan of lopen en daar wat aan willen doen. De training In Balans wordt gegeven op locatie Vrijthof in Tiel. Op 11 november a.s. is er een informatiebijeenkomst voor belangstellenden.

Training In Balans vergroot spierkracht en balans
De training In Balans is erop gericht de spierkracht en balans van ouderen te vergroten. Hierdoor verkleint de kans op vallen. Dit geeft een zeker gevoel. De deelnemers krijgen adviezen over hoe vallen is te voorkomen.  Daarnaast wordt aandacht besteed aan de risicofactoren om te vallen. Ook als u gebruik maakt van een rollator of wandelstok bent u van harte welkom om de training te volgen.

Informatiebijeenkomst
Mensen die meer willen weten over deze training zijn van harte welkom op de  informatiebijeenkomst op woensdag 11 november 2015 van 16.00 – 17.00 uur in Vrijthof, Burgemeester Meslaan 49 in Tiel. Deze bijeenkomst is geheel vrijblijvend.  

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden bij de afdeling Fysiotherapie via T: 0344-671640 of E: fysiotherapie@szr.nl. of kijk op www.szr.nl.

Meld u hier aan

Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt