Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

Burendag op Walstede

Zaterdag 26 september
08.00 - 10.00 uur

Burendag is een jaarlijks evenement van het Oranje Fonds. Het is een dag om contacten te leggen, de buurt gezelliger te maken of activiteiten te ondernemen. De gemeente Tiel stimuleert burendag, hetgeen goed aansluit bij het thema “Wijk en Buurt”.

Walstede zet haar deuren open om bewoners van Walstede in contact te brengen met hun buren. De buren van Walstede zijn uitgenodigd voor een gezamenlijk ontbijt tussen 08.00 - 10.00 uur.

Aanmelden kan voor 17 september bij Ria Wellner. E:  rwellner@szr.nl.  

 

016rd_szrwalstede1111.jpg

Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt