Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

SZR (Stichting Zorgcentra Rivierenland) helpt ouderen in de regio Rivierenland om zo zelfstandig mogelijk te leven, zowel  thuis als in onze zorgcentra.  Samen met u kijken we wat u nodig heeft en wat uw wensen zijn. Ons doel is om kwaliteit toe te voegen aan het leven van ouderen en mensen met een complexe zorgvraag.

Dit doen we door zorg, behandeling, revalidatie en dienstverlening te bieden van een hoge kwaliteit. Maar óók door een gastvrije omgeving en persoonlijke aandacht, voor u en uw naasten. Met een luisterend oor, een vriendelijk woord en betrokken medewerkers willen wij ervoor zorgen dat u zich thuis voelt bij SZR.

Jolenta Rauch Directeur Zorg

SZR onderscheidt zich van andere zorgorganisaties door ons volledige aanbod en een grote mate van kennis en kunde.

SZR is gespecialiseerd in:
• Langdurige zorg voor mensen met dementie
• Langdurige zorg voor mensen met een lichamelijke beperking
• Dementiezorg voor mensen thuis
• Revalidatie
• Palliatieve terminale zorg
• Chronische ziektebeelden als ziekte van Parkinson, longaandoeningen (COPD) en beroerte (CVA)

Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt