Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

CORONA
Meer informatie over hoe wij omgaan met het coronavirus vindt u hier.


Walstede
Woonzorgcentrum Walstede ligt centraal in het centrum van Tiel. De winkelstraten zijn op loopafstand. Walstede is recent gerenoveerd en heeft een moderne, sfeervolle uitstraling.

Voor meer informatie over Thuis in Walstede kunt u klikken op de volgende link: brochure Walstede.

Ouderen uit de wijk zijn van harte welkom in Walstede. U kunt deelnemen aan verschillende activiteiten, zoals Meer Bewegen voor Ouderen. Ook kunt u gebruik maken van een aantal voorzieningen, zoals een maaltijdvoorziening.
Voor meer informatie over de diverse activiteitenpakketten kunt u hier klikken.

Tarievenlijst woonzorgcentrum Walstede

Vrienden van Walstede
Walstede heeft een actieve stichting Vrienden van Walstede. Zij werven fondsen en donateurs die het verblijf van de cliënten veraangenamen. Denk hierbij aan ontspanningsactiviteiten, uitstapjes etc. Wilt u meer informatie of wilt u hen steunen? Klik hier voor de algemene gegevens van de Vrienden van Walstede. 

Jaarrekening 2018 Vrienden van Walstede

 

Aanmelden

Om in aanmerking te komen voor wonen met zorg, behandelingen of het Ontmoetingscentrum in Walstede heeft u een indicatie nodig. Wij helpen u graag bij het aanvragen van een indicatie. Ook voor andere zorgvragen en praktische zaken, zoals het regelen van zorg bij ontslag, kunt u bij ons terecht.

Een rondleiding door Walstede?

Neem vrijblijvend contact op met onze clientadviseurs.

Contactinformatie

T: 0800 - 0588
E: zorgadviespunt@szr.nl

Contactpersoon Gerri van de Streek

Ik bied ondersteuning bij hulp en zorgvragen en bij allerlei praktische zaken zoals indicatie aanvragen en het regelen van zorg bij ontslag.

Zorg- en Behandelaanbod Walstede

Vrijwilliger worden?

  • Vrijwilligers

Hier vindt u Walstede, Tiel

Adres

Bezoekadres:
Walstede
Konijnenwal 48
4001 HE Tiel

Postadres:
Walstede
Postbus 94
4000 AB  Tiel


Hoe onze zorg ervaren wordt.

Mevr. van den Brun - Koek

“Het geeft mijn familie rust dat ik in Walstede woon waar de zorg dichtbij is. Maar wel zelfstandig zodat ik alles zelf kan bepalen.”

Maria Merlijn en Anke Lugtenborg

“Door jaren lange werkervaring kom je er pas echt achter dat de hulpvraag van de cliënt meer inhoud dan je in eerste instantie aan hoort. Veiligheid, vertrouwen en kijkend naar de mens in zijn geheel, zitten ook in die ene hulpvraag."

Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt