Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

CORONA
Meer informatie over hoe wij omgaan met het coronavirus vindt u hier.


Vrijthof
Vrijthof is een ruim opgezet zorg- en behandelcentrum, waar de zorg kleinschalig is georganiseerd. Het is prachtig gelegen in een rustig omgeving in Tiel en goed bereikbaar. Het heeft vele faciliteiten waaronder een ruime, gezellige Plaza, diverse terrassen, een winkel en een kapsalon.

Voor meer informatie over Thuis in Vrijthof kunt u klikken op de volgende link:  brochure Vrijthof.

Woont u thuis en heeft u behoefte aan gezelligheid? Rustig een boek lezen bij de open haard? Een kop koffie, lunch of diner? Kom dan langs in het Plaza! Of schrijf u in voor een van onze activiteiten! U bent altijd welkom!
Voor meer informatie over de diverse activiteitenpakketten kunt u hier klikken. Voor losse activiteiten kunt u de agenda op deze pagina bekijken.

Vrienden van Vrijthof
Vrijthof heeft een actieve stichting Vrienden van Vrijthof. Zij werven fondsen en donateurs die het verblijf van de cliënten veraangenamen. Denk hierbij aan ontspanningsactiviteiten, uitstapjes etc. Wilt u meer informatie of wilt u hen steunen? Zie www.vriendenvanvrijthof.nl

Aanmelden

Om in aanmerking te komen voor wonen met zorg, revalidatie of een behandeling in Vrijthof heeft u een indicatie nodig. Wij helpen u graag bij het aanvragen van een indicatie. Ook voor andere zorgvragen en praktische zaken, zoals het regelen van zorg bij ontslag, kunt u bij ons terecht.

Een rondleiding door Vrijthof?

Neem vrijblijvend contact op met onze clientadviseurs

Zorg- en Behandelaanbod Vrijthof

Vrijwilliger worden?

  • Vrijwilligers

Hier vindt u Vrijthof, Tiel

Adres

Bezoekadres:
Vrijthof 
Burgemeester Meslaan 49 
4003 CA Tiel

Postadres:
Vrijthof 
Postbus 94 
4000 AB Tiel


Hoe onze zorg ervaren wordt.

Mevr. Koolhout (medewerker Waalhof)

"Goede zorg, geduldig zijn en een luisterend oor bieden. Ik vind het belangrijk dat onze bewoners goed verzorgd worden en dat hun wensen en behoeften voorop staan."

Bewoner Waalhof

"Je hoort zoveel negatieve berichtgevingen op televisie over de verpleeghuizen. Dan heb ik een lot uit de loterij! Als je niet meer thuis kunt wonen en niet meer zoveel zelf kunt doen, dan is het hier in Vrijthof goed. Jullie krijgen van mij een 10."

Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt