Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

SZR - Thuis in Rivierenland

SZR biedt zorg binnen en buiten de zorgcentra voor cliënten met een complexe zorgvraag die behoefte hebben aan langdurige zorg. Ook revalidatie en palliatief terminale zorg (hospice) behoren tot onze kernactiviteiten.

SZR onderscheidt zich van andere zorgorganisaties door ons volledige aanbod en een grote mate van kennis en kunde. Zo zijn wij gespecialiseerd in revalidatie, dementiezorg, langdurige zorg voor ouderen en palliatieve zorg. Wij beschikken over professionals op het gebied van zorg, medische en paramedische
behandeling en psychosociale zorg. U kunt bij ons dus rekenen op de beste zorg.
Korte lijnen, een vast aanspreekpunt en alle zorg binnen handbereik.
De cliënt voelt zich bij ons welkom en wordt op hartelijke en respectvolle wijze benaderd. In de geborgenheid van onze zorgcentra voelen cliënten zich thuis. Wij bieden kwalitatief goede zorg en behandeling en keuzevrijheid in een gezellige omgeving.


Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt