Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

Zorg Thuis

Wilt u zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen in uw eigen, vertrouwde omgeving, ook als het met uw gezondheid wat minder gaat? Met de Zorg Thuis van SZR bent u verzekerd van professionele verzorging, verpleging en begeleiding.

Vaste buurtteams
Op zorg moet u kunnen rekenen, 24 uur per dag. Voor korte of langere tijd, acuut of vooruit gepland. Wij zorgen ervoor dat u professionele hulp krijgt, hulp die  zoveel mogelijk door dezelfde medewerkers wordt verricht. Een vertrouwd gezicht is immers wel zo prettig. SZR werkt daarom met buurtteams in de gemeenten Tiel, Geldermalsen en Neerijnen. Elk buurtteam bestaat uit een kleine, vaste groep verzorgenden en (wijk)verpleegkundigen.


Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt