Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

Westerhof, Tiel

Westerhof is gevestigd binnen het woon-zorgcomplex de Vier Gravinnen. Het is een kleinschalige woonvorm voor ouderen met dementie. Westerhof bestaat uit drie aparte wooneenheden waar in elke wooneenheid zeven bewoners in een leefgemeenschap wonen. De woonomgeving is veilig en aangepast aan bewoners met dementie. Elke wooneenheid heeft een eigen team medewerkers. Hierdoor leren zij de bewoner en de familie goed kennen.  Westerhof maakt deel uit van SZR (Stichting Zorgcentra Rivierenland) met locaties in Tiel, Geldermalsen en Beesd.


Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt