Vrijthof

Verpleeghuis Vrijthof is prachtig gelegen in een parkachtige omgeving in Tiel. Bij binnenkomst vallen meteen de moderne uitstraling en de warme, sfeervolle kleuren op. Het ruime, gezellige Plaza met aangrenzend terras nodigen uit voor ontmoeting, een hapje en een drankje.

Vrijthof biedt plaats aan 114 cliënten met een lichamelijke aandoening en 96 cliënten met een psychogeriatrische problematiek (dementie). Naast cliënten die langdurige intensieve zorg en behandeling nodig hebben heeft Vrijthof ook een afdeling revalidatie. Voor jongeren is er een eigen woonvoorziening (Uiterwaard) op het terrein van Vrijthof. Voor mensen die thuis wonen is er de mogelijkheid tot dagbehandeling.
Vrijthof heeft voornamelijk éénpersoonskamers.

Zorgaanbod 


Voor meer informatie over Vrijthof, zie onze brochure Wonen in Verpleeghuis Vrijthof.
  

Informatie en aanmelden

Als u in aanmerking wilt komen voor een verblijf of een behandeling in Vrijthof, dan heeft u een indicatie nodig van het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ). Wij kunnen u helpen met het aanvragen van een indicatie. Neem hiervoor contact op met het Zorg Adviespunt, telefoon: 0344-671339, e-mail: zorgadviespunt@szr.nl. Wij verzorgen dan samen met u de aanvraag. Ook voor meer informatie of een rondleiding kunt u contact opnemen met het Zorg Adviespunt.


Adresgegevens
 

Bezoekadres
Verpleeghuis Vrijthof
Burgemeester Meslaan 49
4003 CA  Tiel

Telefoon: 0344-671311

Postadres
Verpleeghuis Vrijthof
Postbus 94
4000 AB  Tiel

Routeplanner


Disclaimer  Sitemap